Nyheter

2019-09-25

Ny månad, nya nyheter! Vi fortsätter öka, fler säljare har anslutit sig och tillför en massa nytt och spännande material. Vi har passerat 1000 olika nedladdningsbara material varav lite mer än hälften finns tillgängligt gratis!
Fantastiskt!

Vad är på gång?
Nytt på Skolmagi denna vecka är att om man har ett konto hos oss, så kan man nu komma åt sitt köpta material direkt via materialets info sida. Man ser direkt vad man har köpt och att man kan ladda ner det. Enkelt och smidigt!

2019-08-20

Nästan en månad har gått sedan Skolmagi rent utsagt exploderade. Idag passerade vi 1 miljon klick. Detta bara på en månad!!

Vi har mer än 10000 nedladdningar om dagen. Helt fantastiskt!
Det finns nu nästan 1000 olika material att ladda ner från över 70 säljare.

2019-08-05

Vad hände egentligen? När Skolmagi expanderade fort fick vi problem med prestanda. Vår webhostingtjänst kontaktade oss och meddelade att vi var tvungna att göra något! I samråd med hostingtjänsten bytte vi från ett företagspaket till en s.k VPS (egen servermiljö). Detta var anledningen till det planerade underhållet för några dagar sedan.

MEN, idag stängde vår webhostingtjänst av vår server då den gick för hårt! De påstod att den påverkade andra delar i deras miljö och då tog de beslut att stänga av servern. Detta har nu lett till att vi har vänt oss till en annan firma som erbjuder samma typ av lösning, men med högre kapacitet. 

Vi är nu snart i full drift igen, men det kan förekomma störningar under någon dag eftersom namnservrar runt om i världen behöver få reda på var Skolmagi.nu finns någonstans.

Tack för din förståelse och kom snart tillbaka till oss!

Med vänlig hälsning, Michael och Emma på Skolmagi.nu

2019-08-03

Nu är flytten klar och domänen flyttad. Det kan fortfarande ta upp till 24 timmar till innan hela världen är uppdaterad till den nya sajten.
Jag hoppas att allt flyter på som det ska för både säljare och köpare och att den nya sajten är snabbare och stabilare.

Det finns fortfarande intrimning kvar att göra och det kommer ske successivt de närmaste dagarna.

2019-07-31
11 dagar har gått sen den explosionsartade utvecklingen av Skolmagi.nu drog igång!! Helt fantastiskt!

Detta ställer förstås höga krav på prestanda och hastighet på webbhotellet. Vi kommer att göra förbättringar de kommande dagarna och det kan bli störningar, men framförallt imorgon 2/8 mellan 21.00 – 09.00 kommer vi att göra den slutliga flytten. Då kommer sidan ligga nere för underhåll.

2019-07-25
Tror nu att jag fått till det och öppnar åter upp möjligheten för våra grannländer och andra att ladda ner materialet från alla våra säljare. Dock är det bara material som är gratis som de får ta del av.

I have now opened up the possibility for all other countries around the globe to download the Free material. The paid material is ONLY availible to residents living in Sweden due to laws and regulations regarding payments.

2019-07-23
Vi har en del utländska kunder som önskar kunna ta del av materialet som våra säljare lägger ut. Detta har tills idag varit svårt med tanke på lagar och skattetekniska skäl. Men har nu löst detta och hoppas att även våra nordiska/utländska kollegor ska kunna ta del av det material som är gratis. Betalmaterial är fortfarande endast tillgängligt i Sverige.

EDIT: Har fått dra tillbaka detta då jag inte får till det med 100% säkerhet. Försöker få till det inom kort och återkommer då igen.

2019-07-22
Vi har fortsatt öka och har nu fler än 24 säljare! och 1000 unika besökare per dag! Fantastiskt!

2019-07-21

Oj vilket tryck. Två säljare började lägga upp material och vips var vi igång på allvar!