Sök efter svar?
Categories
< All Topics

Saknar du orderbekräftelse?

Har du Outlook, Hotmail eller Live.se?

Ibland hamnar våra mail från Skolmagi i Skräpposten, detta gäller speciellt Hotmail.

När du lägger en beställning på Skolmagi så får du två mail – en orderbekräftelse som innehåller nedladdningslänkarna och en slutförd orderbekräftelse med ett kvitto. Har du dessutom valt att betala med faktura så kommer en faktura från Walley. Mailet heter då Faktura från Dintero med avsändare Walley. Saknar du detta kan du alltid hämta din faktura på https://www.walley.se

När du gör en beställning så skapas ett konto automatiskt. Du kommer även åt dina nedladdningar via knappen ”Mina nedladdningar”.

Table of Contents