Sök efter svar?
Categories
< All Topics

Vad hände med nedladdningen?

Då vissa tillverkare av pdf-program har valt att ändra i hur det fungerar med nedladdningar så har vi varit tvugna att byta till en äldre metod. I korthet: när du trycker på länken, så laddas filen ner till en katalog på datorn.

Nedan visar jag några olika vanliga operativsystem och hur/var de sparar sina filer. Det kan skilja sig på just din dator.

Hamnar oftast i mappen Downloads (Hämtade filer, Nedladdningar eller liknande namn)

Table of Contents