Sök efter svar?
Categories
< All Topics

Programvara för PDF?

De flesta datorer har idag inbyggt stöd för att kunna läsa PDF-filer. Använder du Chrome som din webbläsare så har den inbyggt stöd, likaså Edge.

Det finns det en hel uppsjö av pdf-läsare, där vi rekommenderar SumatraPDF. Den är gratis, och har öppen källkod och fungerar till 99% med alla PDF:er.

https://www.sumatrapdfreader.org

Vill man hellre ha ”originalet” så är det Acrobat Reader som gäller och den finns att hämta på https://www.adobe.com

Table of Contents