FAQ

Säljare

Börja med att gå till ”administrera min butik”. Tryck sedan på ”lägg till”, knappen till höger

Kryssa i rutan ”nedladdningsbar” och välj ett pris. Skriv 0:- för att göra materialet gratis eller välj ditt pris (minst 6:- pga. Stripes regler).

Välj sedan en produktbild och skriv en kort beskrivning (den syns vid köpknappen). Skriv gärna en mer utförlig beskrivning i nästa textfönster ”beskrivning”.

Tryck sedan på knappen ”neddladdning” och skriv ett namn på din fil (förslagsvis samma eller liknande som du ska ladda upp).
För att ladda upp din fil tryck på knappen ”ladda upp”.

Sista steget är att välja om du vill spara som utkast (publiceras ej) eller publicera direkt. (OBS! Knappen syns inte i Safari, men ligger längst ner till höger alt. använd Chrome/Firefox eller annan webbläsare)

Category: Säljare

Vanliga frågor

Skolmagi.nu är en marknadsplats som samlar säljare från Sveriges alla hörn och ger dem ett verktyg för att dela och även sälja sitt material.

Skolmagi.nu tillhandahåller plattformen och ett betalsystem där köparen betalar direkt till de olika säljarna av materialet.

Skolmagi.nu startades av Michael och Emma Widegren.

Category: Vanliga frågor

Givetvis kommer någon form av kvitto på ditt köp. I de fall ni måste visa upp att ni köpt något för ex. ”kostnader i tjänst” eller liknande så bör ”Slutförd order” mailet räcka. I vissa fall kan det även komma kvitto från Stripe.

Category: Vanliga frågor

Nej. Tyvärr kan vi inte det. Det finns flera förklaringar, och det handlar om att det är säljarna som säljer materialet inte skolmagi. De flesta av våra säljare är privatpersoner och kan således inte fakturera.

Skolmagi kan rent skattemässigt och bokföringsmässigt inte heller skicka fakturor åt våra säljare.

Category: Vanliga frågor

I nuläget kan endast du som bor i Sverige köpa betalmaterial. Däremot går det bra att ladda ned det kostnadsfria materialet oavsett var du befinner dig i världen.

Category: Vanliga frågor

Troligen inte, eftersom de flesta som säljer via Skolmagi är privatpersoner som inte driver firma. Skolmagi.nu är ett företag men vi tillhandahåller bara plattformen och betallösningen. Affären sker direkt via köpare och säljare.

Category: Vanliga frågor

Börja med att trycka på länken uppe i högra hörnet ”Bli en säljare” och läs sedan igenom villkoren (viktigt!). Accepterar du villkoren så är det bara att skriva in dina uppgifter och skicka in till oss. När du sedan blivit godkänd är det bara att följa guiden och slutföra den så är din butik igång.

Category: Vanliga frågor

Surfa till produkten som det gäller och tryck på länken ”Begär granskning”. Fyll i dina uppgifter och varför du tycker materialet skall granskas så kommer vi att kika på förfrågan och diskutera med säljaren.

Category: Vanliga frågor

När du checkat ut dina material i kassan så får du ett mail med orderbekräftelse, i denna finns nedladdningslänkarna.

Du hittar även dina nedladdningar under ”Mitt Konto” -> Nedladdningar om du valt att skapa ett konto hos oss.

Category: Vanliga frågor

Du lägger det material du är intresserad av i varukorgen (oavsett om det är gratismaterial eller betalmaterial).

Genomför sedan köpet. Ifall det ligger betalmaterial i din korg så dyker Stripe upp och du betalar med kort direkt till säljaren/säljarna.

Category: Vanliga frågor

Det är varje säljares ansvar att ha rättighet att lägga ut sitt material hos oss på Skolmagi.nu. Du behöver kontrollera copyright/licens för de eventuella illustrationer, bilder och foton du använder. Copyright gäller även typsnitt du använder och också hur material utformas. Upptäcker du något material som du tror är skyddat så tryck på knappen ”begär granskning” vid produkten.

Category: Vanliga frågor

Ibland blir det fel. Kontakta oss via formuläret ovan (”Kontakta mig”) så fixar vi det!

Category: Vanliga frågor

Load More